Jahodový koláč

Koláčová forma o průměru 30 cm
200 g hladké špaldové mouky
150 g špaldové celozrnné mouky
100 g erythritolu
1 kypřící prášek
1 čl jablečného octa
70 ml slunečnicového oleje
380 ml sojového mléka
250 g jahod
80 g hořké čokolády

V jedné míse smícháme mouky, erythritol a kypřící prášek. V druhé ocet, olej a mléka. Smícháme je dohromady a nalijeme do koláčové formy, která je vymazaná olejem a vysypaná moukou. Poklademe nakrájenými jahodami a dáme péct na 45 minut na 180 °C. Po vychladnutí koláč pocákáme rozpuštěnou čokoládou.



Dobrou chuť.

Maruška Veg.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace