Doprava ZDARMA od 1 500 Kč | 2 měsíce na vráceníZákaznický servisinfo@prozdravi.cz|+420 468 006 311
0
0

Jáhlový pudink s morušemi

  • 120 g jáhel
  • 50 g strouhaného kokosu
  • 0,5 l mandlového mléka
  • 3 lžíce javorového nebo rýžového sirupu
  • 2 dcl vody
  • 200 g moruší
  • Olej z vlašských ořechů

 

Jáhly propláchneme teplou vodou a dáme vařit s mandlovým mlékem přibližně 15 až 20 minut, dokud nezvětší objem a nejsou úplně měkké. Vmícháme strouhaný kokos a javorový nebo rýžový sirup a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Před podáváním promícháme a přidáme moruši. Na závěr můžeme přidat trochu oleje z vlašských ořechů. Pochutnejte si na této vitamínové a minerální bombě.

Autorka receptu Silvia Horecká.

Celkem 3 produkty

Filtrace










Bio Jáhly 500 g
Country Life
Bio Jáhly 500 g
do 3.10. u vás
Kokos strouhaný BIO 200g
Bio nebio
Kokos strouhaný BIO 200g
do 4.10. u vás
Javorový sirup 100% Grade C BIO 250 ml
Bio nebio
Javorový sirup 100% Grade C BIO 250 ml
do 3.10. u vás