Jablečný RAW dort (8 porcí, dortová forma 22cm)

Korpus:

  • 110 g pohankových vloček
  • 100 g vlašských ořechů
  • 200 g nesířených rozinek
  • 100 g jablek bez jádřinců
  • 3 lžíce nepraženého kakaa
  • 1/2 lžičky pravé skořice mleté

 

 

Krém:

  • 300 g jablek bez jádřinců
  • 100 g vlašských ořechů
  • 2 lžíce medu
  • šťáva z 1citrónu
  • 1/2 lžičky pravé skořice mleté
  • vanilkový extrakt
  • 5 lžic kokosového oleje

 

Náplň:

  • asi 600 g jablek bez jádřinců nakrájených na tenké plátky

 

Posypka:

  • 80 g nasekaných vlašských ořechů

 

Suroviny na korpus rozmixujeme a vzniklou lepkavou směs rovnoměrně natlačíme na dno dortové formy. Ingredience na krém rovněž rozmixujeme, tentokrát pokud možno úplně dohladka. Krémem lehce potřeme korpus a vyskládáme na něho vrstvu z plátků jablek. Znovu natřeme krémem a pokračujeme ve vrstvení, dokud máme dost krému. Trochu si ho necháme na závěr na zakrytí poslední vrstvy, kterou zasypeme nasekanými ořechy. Dort uložíme do lednice alespoň na dvě hodiny zatuhnout.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace