Jablečný RAW dort (8 porcí, dortová forma 22cm)
Korpus:
- 110 g pohankových vloček
- 100 g vlašských ořechů
- 200 g nesířených rozinek
- 100 g jablek bez jádřinců
- 3 lžíce nepraženého kakaa
- 1/2 lžičky pravé skořice mleté
Krém:
- 300 g jablek bez jádřinců
- 100 g vlašských ořechů
- 2 lžíce medu
- šťáva z 1citrónu
- 1/2 lžičky pravé skořice mleté
- vanilkový extrakt
- 5 lžic kokosového oleje
Náplň:
- asi 600 g jablek bez jádřinců nakrájených na tenké plátky
Posypka:
- 80 g nasekaných vlašských ořechů
Suroviny na korpus rozmixujeme a vzniklou lepkavou směs rovnoměrně natlačíme na dno dortové formy. Ingredience na krém rovněž rozmixujeme, tentokrát pokud možno úplně dohladka. Krémem lehce potřeme korpus a vyskládáme na něho vrstvu z plátků jablek. Znovu natřeme krémem a pokračujeme ve vrstvení, dokud máme dost krému. Trochu si ho necháme na závěr na zakrytí poslední vrstvy, kterou zasypeme nasekanými ořechy. Dort uložíme do lednice alespoň na dvě hodiny zatuhnout.
Proč tu nejsou žádné produkty?
Došlo k vyprodání produktů
Připravujeme pro vás novou nabídku
Zvoleným filtrům neodpovídají produkty