Hrachovka podle M. D. Rettigové

  • 250 g hrachu (přes noc namočíme)
  • asi 2l vody nebo petrželového vývaru
  • 1 lžíce majoránky
  • mořská sůl
  • 3-4 stroužky česneku
  • hrst čerstvé petrželové nati
  • 200 g tempehu natural nebo 1 velká cibule
  • slunečnicový olej

Namočený hrách scedíme, propláchneme a uvaříme doměkka v nové vodě nebo v petrželovém vývaru, s utřeným česnekem, majoránkou a solí. Hotovou polévku rozmixujeme a podáváme s osmahlou cibulkou, kterou můžeme do polévky také zamixovat, nebo osmaženým tempehem jako náhrada za smažené houstičky. Na zimu ideální polévka, dobrou chuť!

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace