Hrachovka podle M. D. Rettigové
- 250 g hrachu (přes noc namočíme)
- asi 2l vody nebo petrželového vývaru
- 1 lžíce majoránky
- mořská sůl
- 3-4 stroužky česneku
- hrst čerstvé petrželové nati
- 200 g tempehu natural nebo 1 velká cibule
- slunečnicový olej
Namočený hrách scedíme, propláchneme a uvaříme doměkka v nové vodě nebo v petrželovém vývaru, s utřeným česnekem, majoránkou a solí. Hotovou polévku rozmixujeme a podáváme s osmahlou cibulkou, kterou můžeme do polévky také zamixovat, nebo osmaženým tempehem jako náhrada za smažené houstičky. Na zimu ideální polévka, dobrou chuť!
Proč tu nejsou žádné produkty?
Došlo k vyprodání produktů
Připravujeme pro vás novou nabídku
Zvoleným filtrům neodpovídají produkty