loading

Hrachovka podle M. D. Rettigové

  • 250 g hrachu (přes noc namočíme)
  • asi 2l vody nebo petrželového vývaru
  • 1 lžíce majoránky
  • mořská sůl
  • 3-4 stroužky česneku
  • hrst čerstvé petrželové nati
  • 200 g tempehu natural nebo 1 velká cibule
  • slunečnicový olej

Namočený hrách scedíme, propláchneme a uvaříme doměkka v nové vodě nebo v petrželovém vývaru, s utřeným česnekem, majoránkou a solí. Hotovou polévku rozmixujeme a podáváme s osmahlou cibulkou, kterou můžeme do polévky také zamixovat, nebo osmaženým tempehem jako náhrada za smažené houstičky. Na zimu ideální polévka, dobrou chuť!

 
Aktivní filtry:
Hrachovka podle M. D....×
9 produktů
Řadit dle:oblíbenosticeny
Doprava zdarma s Betaglukany
NAHORU