Fazolové karbanátky


  • 500 g fazolek adzuki
  • 5 g mořské řasy
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 5 stroužků česneku
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • pohanková mouka
  • majoránka
  • himalájská sůl
  • kokosový olej

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, rajčatový protlak a česnek. Osolíme, podusíme. Uvařené fazole, které jsme namáčeli 24 hodin a vařili společně s mořskou řasou, umixujeme a smícháme s vychladlou osmaženou zeleninou, je-li těsto řidší, zahustíme pohankovou moukou. Ochutíme majoránkou a ze vzniklého těsta tvarujeme karbanátky. Ty pečeme 15-20 minut v troubě předehřáté na 200°C. Servírujeme na podušených zelených fazolkách nebo se zeleninovým salátem.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace