Čokoládové lanýže

 
  • 255 g tmavé vysokoprocentní čokolády
  • 90 ml kokosového mléka
  • 1/2 lžičky vanilky
  • Kakaový prášek, kokos nebo jemně mleté ořechy na obalení

Najemno nasekanou čokoládu roztavíme ve vodní lázni. Zvlášť si zahřejeme kokosové mléko (ne do varu) a vmícháme do roztavené čokolády. Zakryjeme a necháme asi 5 minut odpočinout. Přidáme vanilku a pomalu mícháme, aby hmota zůstala jemná a krémová. Směs dáme na 2-3 hodiny do chladničky, dokud neztuhne. Lžičkou tvoříme ze směsi malé kuličky, které obalujeme kakaem, ořechy nebo kokosem. Skladujeme v chladničce. Před podáváním necháme při pokojové teplotě po dobu 10-15 minut povolit.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace