Celozrnné bochánky


  • 150 g nastrouhané mrkve (2-3 mrkve)
  • 150 g kokosového oleje či másla
  • 200 g špaldové mouky
  • 1/2 kypřícího prášku do perníku, bez fosfátů
  • 100 g povidel

Nastrouhanou mrkev promísíme s kokosovým olejem a moukou, přidáme prášek do pečiva, dobře prohněteme a necháme odpočinout v lednici, zhruba 30 minut. Následně vyválíme na placku, vykrajujeme větší kolečka, na která umisťujeme povidla. Dobře zabalíme. Stlačování vidličkou se mi neosvědčilo, povidla mají tendenci vytékat. Mrkvánky umístíme na pečicí papír, potřeme ještě troškou kokosového oleje a pečeme zhruba 20 minut na 160 °C.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace