loading

Bio Sýrové biskvity se zralým sýrem Gouda a pažitkou 75g

Značka: Buiteman | Kód: z52930
Buiteman Bio Sýrové biskvity se zralým sýrem Gouda a pažitkou 75g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

Všechny BIO produkty

BIO certifikát

Produkt není k dispozici. .
Děkujeme za pochopení.

Popis:

Chutná a voní jako čerstvě upečená pikantní sušenka s intenzivní chutí sýru
Gouda, cibulovou a pažitkovou příchutí. Zlato-hnědá, nepravidelně oválná sušenka
se zelenými a hnědými kousky a sýrem na povrchu. Vegetariánské slané krekry
výborně doladí ochutnávku kvalitního vína či prosté posezení s přáteli.


Složení: pšeničná mouka* (lepek), nevytvrzený palmový tuk *,
zralý sýr gouda* (mléko) 19%, kvasnice*, mléčný prášek*, mořská sůl, vejce*,
cibule*, pažitka* 0,8%, koření*, kvasnicový extrakt*. Může obsahovat stopy
ořechů, arašídů a sezamu. *= z kontrolovaného ekologického zemědělství

Obsah: 75g
Země původu: Nizozemí




Výživové hodnoty na 100 g:
Energie 2 101 kJ (503 kcal)
Tuk 27
kcal
  z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Uhlovodany 51 g
 
z toho cukry 0,9 g
Proteiny 13 g
Sůl 2,4 g

Chutná a voní jako čerstvě upečená pikantní sušenka s intenzivní chutí sýru
Gouda, cibulovou a pažitkovou příchutí. Zlato-hnědá, nepravidelně oválná sušenka
se zelenými a hnědými kousky a sýrem na povrchu. Vegetariánské slané krekry
výborně doladí ochutnávku kvalitního vína či prosté posezení s přáteli.


Složení: pšeničná mouka* (lepek), nevytvrzený palmový tuk *,
zralý sýr gouda* (mléko) 19%, kvasnice*, mléčný prášek*, mořská sůl, vejce*,
cibule*, pažitka* 0,8%, koření*, kvasnicový extrakt*. Může obsahovat stopy
ořechů, arašídů a sezamu. *= z kontrolovaného ekologického zemědělství

Obsah: 75g
Země původu: Nizozemí





Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2 101 kJ (503 kcal)
Tuk 27
kcal
  z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Uhlovodany 51 g
 
z toho cukry 0,9 g
Proteiny 13 g
Sůl 2,4 g

Produkt je také v sekcích

Krekry a sušenky - Zdravá výživa - Zdravé mlsání
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků
NAHORU