loading

Bio Špaldové křupínky se zralým kozím sýrem 75g

Značka: Buiteman | Kód: z52929
Buiteman Bio Špaldové křupínky se zralým kozím sýrem 75g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

VIVANTIS a.s. certifikát BIO

BIO certifikát

Produkt není k dispozici. .
Děkujeme za pochopení.

Popis:

Chutná a voní jako čerstvě upečená pikantní sušenka s intenzivní chutí sýru
Gouda a cibulovou příchutí. Zlato-hnědá, nepravidelně oválná sušenka s hnědými
viditelnými kousky cibule a sýrem na povrchu. Vegetariánské slané krekry výborně
doladí ochutnávku kvalitního vína či prosté posezení s přáteli.


Složení: špaldová mouka* (pšeničný letek), nevytvrzený
palmový tuk*, zralý sýr gouda* (mléko) 26%, kvasnice*, česnek*, sušené mléko*,
mořská sůl*, vejce*, cibule*, pažitka*, 0,8 % koření, kvasnicový extrakt. Může
obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu. *= z kontrolovaného ekologického
zemědělství
Obsah: 75g
Země původu:
Nizozemí




Výživové hodnoty na 100 g:
Energie 2 393 kJ (575 kcal)
Tuk 40
kcal
  z toho nasycené mastné kyseliny 21 g
Uhlovodany 39 g
 
z toho cukry 0,9 g
Proteiny 14 g
Sůl 2 g

Chutná a voní jako čerstvě upečená pikantní sušenka s intenzivní chutí sýru
Gouda a cibulovou příchutí. Zlato-hnědá, nepravidelně oválná sušenka s hnědými
viditelnými kousky cibule a sýrem na povrchu. Vegetariánské slané krekry výborně
doladí ochutnávku kvalitního vína či prosté posezení s přáteli.


Složení: špaldová mouka* (pšeničný letek), nevytvrzený
palmový tuk*, zralý sýr gouda* (mléko) 26%, kvasnice*, česnek*, sušené mléko*,
mořská sůl*, vejce*, cibule*, pažitka*, 0,8 % koření, kvasnicový extrakt. Může
obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu. *= z kontrolovaného ekologického
zemědělství
Obsah: 75g
Země původu:
Nizozemí





Výživové hodnoty na 100 g:
Energie 2 393 kJ (575 kcal)
Tuk 40
kcal
  z toho nasycené mastné kyseliny 21 g
Uhlovodany 39 g
 
z toho cukry 0,9 g
Proteiny 14 g
Sůl 2 g

Produkt je také v sekcích

Krekry a sušenky - Zdravá výživa - Zdravé mlsání
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků
NAHORU