loading

Bio Puding jahodový Amylon 40g

Značka: Amylon | Kód: z51423
Amylon Bio Puding jahodový Amylon 40g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

Všechny BIO produkty

BIO certifikát
Vege
× Štítek Vege garantuje bezmasé složení.

Všechny vegetariánské produkty

Vegan
× Štítek Vegan garantuje složení pouze rostlinného původu.

Všechny veganské produkty

Bez laktózy
× Výrobek neobsahuje mléčný cukr laktózu.

Všechny produkty Bez laktózy

Bez lepku
× Výrobek je buď z přirozeně bezlepkových surovin, nebo u něho výrobce garantuje složení bez lepku.

Všechny produkty Bez lepku

Produkt není k dispozici. .
Děkujeme za pochopení.

Popis:

Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy
mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Z odměřeného 1⁄2 l mléka
odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k
varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do
vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.


Složení: BIO kukuřičný škrob, BIO sušené jahody
(6 %), barvivo: BIO sušená červená řepa, přírodní jahodové
aroma.
Obsah: 40g




Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1486 kJ/ 350 kcal
Tuky
<0,5g
 z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g
Sacharidy
86g
 z toho cukry 4,2g
Bílkoviny <0,5g
Sůl 0,02g

Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy
mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Z odměřeného 1⁄2 l mléka
odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k
varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do
vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.


Složení: BIO kukuřičný škrob, BIO sušené jahody
(6 %), barvivo: BIO sušená červená řepa, přírodní jahodové
aroma.
Obsah: 40g





Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1486 kJ/ 350 kcal
Tuky
<0,5g
 z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g
Sacharidy
86g
 z toho cukry 4,2g
Bílkoviny <0,5g
Sůl 0,02g
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků
NAHORU