loading

Bio lněná mouka RAPUNZEL 250 g

Značka: Rapunzel | Kód: z53451
Rapunzel Bio lněná mouka RAPUNZEL 250 g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

Všechny BIO produkty

BIO certifikát
Vege
× Štítek Vege garantuje bezmasé složení.

Všechny vegetariánské produkty

Vegan
× Štítek Vegan garantuje složení pouze rostlinného původu.

Všechny veganské produkty

Bez laktózy
× Výrobek neobsahuje mléčný cukr laktózu.

Všechny produkty Bez laktózy

{{ vivalang.productIsNotAvailableWatch }}
{{ product.backupPrice }}
{{ vivalang.onPurchase }} {{ product.quantityDiscount.nextPriceCount }} {{ vivalang.andMorePieces }} {{ vivalang.cartAmountUnit }} {{ vivalang.youSave }} {{ product.quantityDiscount.savedPrice }} / {{ vivalang.currencySlashPiece }} {{ vivalang.minimumQuantityToOrder }} {{product.minQuantity}} {{ vivalang.cartAmountUnit }}
{{ product.price }} / ks
{{product.delivery}}
  • Dopravné už od 10 Kč. Blesková doba dodání
    ×

    Nejlevnější dopravné
    Dopravné už není překážkou! U nás je totiž dopravné již od 10 Kč.

    7 způsobů dopravy
    Vyberte si ten nejmilejší způsob dopravy. K dispozici vám je dodání Do ruky od České pošty, IN TIME, který zásilku doručí na adresu, PPL, výdejní místa PPL ParcelShop a Uloženky a naše vlastní výdejny.

    Více informací
  • Lhůta na vrácení 6 měsíců
    × Lhůta na vrácení 6 měsíců

    6 měsíců na vrácení zboží bez udání důvodu
    Dostanete tolik času, kolik potřebujete. Během 6 měsíců od obdržení balíčku nám můžete neporušené zboží bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

Popis:

Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím
se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po
namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných
látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou
schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím
tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky
denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající
pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek,
omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů,
do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších
pokrmů.


Tato jemně mletá mouka ze lněných semínek částečně zbavených oleje je velmi
zajímavá jak nutričně, tak způsobem použití. Je velmi bohatá na rostlinné
bílkoviny, což ocení především vegani, vegetariáni a sportovci: 100 g moučky
obsahuje 40 g bílkovin. Lněná mouka obsahuje pouze 3,9 g sacharidů (z toho je
3,8 g jednoduchých cukrů), a je proto vhodná jako zahušťovadlo při
nízkosacharidových dietách. Zajímavý je také velmi vysoký obsah vlákniny (34 g
vlákniny ve 100 g), vitaminů skupiny B a hořčíku. Přítomná kyselina listová je
pak velmi důležitá pro ženy plánující otěhotnět - tělo jí musí mít dostatek
zejména v prvních týdnech po početí.


Obsah: 250 g
Země původu: Německo




Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota  1346 kJ/323
kcal
Tuky  8,8 g
  z toho nasycené mastné kyseliny  0,9
g
Sacharidy  3,9 g
  z toho cukry  3,8 g
Vláknina
 34 g
Bílkoviny  40 g
Sůl  0,04 g


Může obsahovat stopy lepku a hořčice.

Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím
se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po
namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných
látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou
schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím
tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky
denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající
pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek,
omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů,
do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších
pokrmů.


Tato jemně mletá mouka ze lněných semínek částečně zbavených oleje je velmi
zajímavá jak nutričně, tak způsobem použití. Je velmi bohatá na rostlinné
bílkoviny, což ocení především vegani, vegetariáni a sportovci: 100 g moučky
obsahuje 40 g bílkovin. Lněná mouka obsahuje pouze 3,9 g sacharidů (z toho je
3,8 g jednoduchých cukrů), a je proto vhodná jako zahušťovadlo při
nízkosacharidových dietách. Zajímavý je také velmi vysoký obsah vlákniny (34 g
vlákniny ve 100 g), vitaminů skupiny B a hořčíku. Přítomná kyselina listová je
pak velmi důležitá pro ženy plánující otěhotnět - tělo jí musí mít dostatek
zejména v prvních týdnech po početí.


Obsah: 250 g
Země původu: Německo





Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota  1346 kJ/323
kcal
Tuky  8,8 g
  z toho nasycené mastné kyseliny  0,9
g
Sacharidy  3,9 g
  z toho cukry  3,8 g
Vláknina
 34 g
Bílkoviny  40 g
Sůl  0,04 g


Může obsahovat stopy lepku a hořčice.

Produkt je také v sekcích

Mouky - Zdravá výživa - Přísady na vaření a pečení
Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků
NAHORU