loading

Bio kandovaná pomerančová kůra RAPUNZEL 100g

Značka: Rapunzel | Kód: z53457
Rapunzel Bio kandovaná pomerančová kůra RAPUNZEL 100g
Bio
× Produkt splňuje platné legislativní podmínky pro označení BIO.

Všechny BIO produkty

BIO certifikát
Vege
× Štítek Vege garantuje bezmasé složení.

Všechny vegetariánské produkty

Vegan
× Štítek Vegan garantuje složení pouze rostlinného původu.

Všechny veganské produkty

Bez laktózy
× Výrobek neobsahuje mléčný cukr laktózu.

Všechny produkty Bez laktózy

Bez lepku
× Výrobek je buď z přirozeně bezlepkových surovin, nebo u něho výrobce garantuje složení bez lepku.

Všechny produkty Bez lepku

Produkt není k dispozici. .
Děkujeme za pochopení.

Popis:

Tato kandovaná pomerančová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva
ani konzervanty. Je vyrobena z pomerančů pocházejících z kontrolovaného
ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem. Čerstvá
kůra se nakrájí na kostičky, napaří párou a krátce namočí do slaného roztoku.
Poté se důkladně opláchne a zalije kukuřičným sirupem. Sirup postupně proniká do
kůry, kde nahrazuje vodu. Kandování ovoce se dříve využívalo hlavně k jeho
uskladnění, v době celoroční dostupnosti čerstvých plodů oceňujeme spíše
specifickou chuť kandovaného ovoce. Kandovanou pomerančovou kůru používáme při
pečení, ve sladkých kynutých těstech, v čokoládových sladkostech a ke zdobení
cukroví.


Složení: kukuřičný sirup*, pomerančová kůra* 30 %, mořská
sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického
zemědělství.
Obsah: 100g
Země původu:
Itálie




Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota  1389 kJ/327
kcal
Tuky  0,2 g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0
g
Sacharidy  80 g
 z toho cukry  79 g
Vláknina  1,2
g
Bílkoviny  0,4 g
Sůl  0,5 g

Tato kandovaná pomerančová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva
ani konzervanty. Je vyrobena z pomerančů pocházejících z kontrolovaného
ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem. Čerstvá
kůra se nakrájí na kostičky, napaří párou a krátce namočí do slaného roztoku.
Poté se důkladně opláchne a zalije kukuřičným sirupem. Sirup postupně proniká do
kůry, kde nahrazuje vodu. Kandování ovoce se dříve využívalo hlavně k jeho
uskladnění, v době celoroční dostupnosti čerstvých plodů oceňujeme spíše
specifickou chuť kandovaného ovoce. Kandovanou pomerančovou kůru používáme při
pečení, ve sladkých kynutých těstech, v čokoládových sladkostech a ke zdobení
cukroví.


Složení: kukuřičný sirup*, pomerančová kůra* 30 %, mořská
sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického
zemědělství.
Obsah: 100g
Země původu:
Itálie





Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota  1389 kJ/327
kcal
Tuky  0,2 g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0
g
Sacharidy  80 g
 z toho cukry  79 g
Vláknina  1,2
g
Bílkoviny  0,4 g
Sůl  0,5 g

Lékařská poradna

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se odborníků

Další produkty od značky Rapunzel

NAHORU