Bezinková marmeláda
cca 4 ks - 200 ml skleničky
½ kg jablek
½ kg kuliček černého bezu
200 g xylitolu (březový cukr)
100 ml kokosového sirupu
šťáva z jednoho citronu
1 čl bourbonské vanilky
10 g pektinu
Postup:
Černý bez si rozebereme na jednotlivé kuličky a umyjeme. Jablka zbavíme jádřinců a bez slupky nastrouháme nahrubo. Vložíme do hrnce společně se 100 g xylitolu, 100 ml kokosového sirupu a vaříme max. 10 minut. Poté přidáme citrónovou šťávu, vanilku a pektin rozmíchaný ve zbytku xylitolu. Vaříme 5 minut. Hotovou marmeládu dáváme do vyvařených skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Necháme tak minimálně hodinu nebo do vychladnutí.
Dobrou chuť!
Maruška Veg.
Proč tu nejsou žádné produkty?
Došlo k vyprodání produktů
Připravujeme pro vás novou nabídku
Zvoleným filtrům neodpovídají produkty