loading

Bambucké máslo

Bambucké máslo se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu Shea tree neboli máslovník. Je také známo pod názvem shea butter. Získáme jej tak, že ořechy několik hodin vaříme, až nám z nich vznikne extrakt bambuckého másla.

Bambucké máslo příznivě působí na pokožku, kterou hydratuje, vyživuje, zjemňuje a chrání proti nepříznivému počasí. Obsahuje vitamíny A, E a F, které se v kosmetice často používají jako zkrášlující složky. Dále obsahuje nenasycené mastné kyseliny a jeho steroly, které zvláčňují kůži. Používá se jako krém na ruce a na pokožku těla, nebo se přidává do různých kosmetických přípravků.

 

Litujeme, ale v současné době nenabízíme zboží odpovídající vašemu požadavku.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Zákaznický servis (po-pá 8 - 20)
Tel: +420 468 006 311
E-mail: info@prozdravi.cz

NAHORU