Recenze, diskuze a zkušenosti s Vlasový stimulátor s esenciálními oleji 100 ml

Vlasový stimulátor s esenciálními oleji 100 ml je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Phytoderma Vlasový stimulátor s esenciálními oleji 100 ml

Oba produkty - Vlasový stimulátor a Šampon proti vypadávání vlasů užívám a opravdu se omezilo padání vlasů, takže uvažuji o dalším zakoupení.

12. leden 2015 100%

spokojenost

26. prosinec 2014 50%

Vlasy pak jsou citit po bylinkach. Uvidime za dalsi mesic pouzivani. Neuskodi a jestli pomuze zatim nevim.

Jitka Těžká, 19. srpen 2014 50%

Ještě nemám vyzkoušeno

28. listopad 2012 100%

padání vlasů bylo zastaveno, začal nový růst a kvalitnější hustší,

Pro 100% pomohl

Michálková, 17. říjen 2012 90%

Produkt mi zatím pomáhá, zdá se mi, že vypadávání vlasů se minimalizovalo.

25. květen 2012 100%

Tvořila se mi pleš, proto jsem to vyzkoušela, a po několika měsících mi začaly růst vlasy, takže jsem vytrvala. Doporučuji všem kteří si stěžují.

Pro Vše se obrátilo k dobrému, vlasy mám opět jako dřív - velkou hřívu. Byla dobrá hodnocení od uživatelů, proto jsem se rozhodla vyzkoušet a udělala jsem dobře.

1. červenec 2016 70%

26. červen 2016 100%

21. leden 2016 70%

27. srpen 2015 80%

2. květen 2015 100%

5. prosinec 2014 100%

24. listopad 2014 100%

Vše ok.

Pro Příjemně přírodně voní.

31. říjen 2014 90%

9. květen 2013 100%

3. říjen 2012 80%

29. duben 2012 90%

9. duben 2012 90%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...

DOPRAVA ZDARMA na vše do 28.9.2016
Vybírejte vše pro své zdraví, zdravou výživu, lékárenský sortiment, kosmetiku nebo veterinární potřeby na jednom místě.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací