MiraTes > Syfilis Test 1 ks > Recenze (17)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Syfilis Test 1 ks

Syfilis Test 1 ks je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku MiraTes Syfilis Test 1 ks

Syfilis Test je jednoduchý pro použití. Spokojenost.

S testy Syfilis a Chlamydia jsem spokojená, velmi snadné užití.

Dobrý den, s produktem Syfilis Test jsem byla spokojená, hlavně pro jeho srozumitelný návod k použití a rychlé vyhodnocení výsledku.

Dobrý den, já myslím, že byl test OK. Jen je potřeba dát pozor, kolik krve se dá do testovací zóny. V tomto případě jednoznačně platí, že radějí jednu kapku než více. Jinak spokojenost. Doporučuji.

petr, 20. prosinec 2015 10%

Tento produkt nedoporučuji. Jsou to jen vyhozené peníze. Podobné zkušenosti měli už i ostatní kupující jak jsem se dočetl z předchozích recenzí. Za ty peníze jsem mohl jít do laboratoře, kde mi test provede zkušený perzonál a za stejné peníze. Takže mě čeká návštěva laboratoře a budu test platit podruhé

Pro žádné
Proti Přestože test byl použit přesně podle návodu, žádný výsledek testu se nedostavil. Jediný výsledek byl, že po 25 minutách se na testu zobrazila červená rozteklá skvrna.

18. březen 2014 100%

spokojenost

Pro jednoduchy pro pouziti
Proti snad jen vysoka cena ale jde nam o zdravi

5. květen 2013 20%

na nic .. je to tahani penez z penezenek uzivatelu

Proti nepouzitelne..viz predchozi zkusenosti recenzujicich

4. říjen 2012 40%

kdo čeká ve výsledku testu nějaký proužek,tak ten se asi nedočká...dělal jsem test přesně dle návodu a ve výsledku se jen rozlezla červená skvrna,na straně označené jako negativní.

Proti .

4. březen 2016 100%

Pro Rychlost domaci pohodli
Proti nic, snad jen vysoka cena!!!

31. červenec 2015 70%

7. květen 2015 90%

19. leden 2015 80%

9. říjen 2014 60%

11. červenec 2014 100%

18. listopad 2013 10%

12. srpen 2012 80%

18. červen 2012 90%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lékařská poradna zdarmax

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací