Omega Pharma > Oční gel 25 g > Recenze (11)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Oční gel 25 g

Oční gel 25 g je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Omega Pharma Oční gel 25 g

16. květen 2016 100%

I když často nevysedávám u Pc ani u Tv, občas mám oční víčka nateklá a oči pálí. S tímto produktem se mým očím ulevilo. Spokojenost.

Pro Byl vidět okamžitý efekt.

21. červenec 2015 100%

Doporučuji

Pro Příjemný, nemastný, dobře se vstřebává

23. květen 2013 70%

Od sebe i dalších mohu potvrdit, že je to dobrý praktický pomocník pro úlevu očím - např. po operaci zákalu, únavě očí při práci na PC, obecně při stárnoucích očích, které se mají sklon podráždit. Je to spíš welness než medicína, prostě velmi příjemné.

Pro Skutečně zklidňuje okolí podrážděných a unavených očí
Proti Nevím

16. září 2016 70%

13. květen 2016 90%

22. prosinec 2015 80%

Pro Příjemný gel, řeší mírné otoky očí.

6. červenec 2015 100%

15. březen 2013 90%

15. únor 2013 100%

11. říjen 2012 80%

25. srpen 2012 100%

Strana: 1
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...

DOPRAVA ZDARMA na vše do 28.9.2016
Vybírejte vše pro své zdraví, zdravou výživu, lékárenský sortiment, kosmetiku nebo veterinární potřeby na jednom místě.

Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lékařská poradna zdarmax

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací