Recenze, diskuze a zkušenosti s Intenzivní noční depigmentační sérum (White Objective Serum) 30 ml

Intenzivní noční depigmentační sérum (White Objective Serum) 30 ml je produkt prověřený našimi zákazníky. Než si objednáte vaši novou kosmetiku, prohlédněte si recenze a zkušenosti těch, kteří nakoupili před vámi. Jejich hodnocení vám pomůže při rozhodování.

7. květen 2013 80%

zatim ho mam kratce ale skvrny jsou svetlejsi

6. březen 2013 70%

chci zesvětlit hnědé skvrny na obličeji. Produkt je příjemný,ale dost štípe, nevím zda je to reakce, nebo tak reaguje má pleť. používám produkt týden a to asi ještě není žádaný výsledek Snad se dostaví.

10. červen 2012 70%

10. listopad 2011 90%

tento produkt mi byl doporučen kamarádkou jeho účinek je patrný po krátké době používání

Pro viditelný účinek po několika dnech

Marcela Pavelková, 29. červen 2011 60%

bioderma není špatná a zavděčit se všem, když má každý jinou kůži se nedá, proto i když mi to nějak nepomohlo nezanevřela sem na produkty biodermy

Pro Krémy bioderma používám
Proti nějak na mě nepůsobí

10. květen 2011 90%

30. červen 2010 80%

29. květen 2010 100%

Irena, 2. duben 2010 80%

beru tento výrobek jako doplnění k nočnímu krému, pro ošetření pleti na den i noc

Pro stejný názor jako na noční krém, ale malinko pálí
Proti nic
Strana: 1
 

Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 2 039 000 zásilek...
Výdejna s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Mobilní verze | Pomáháme | Ochrana os. údajů © 2014, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma
Objednávky přijímáme od 7-18 hod. i po telefonu na číslech 467 070 111 a 775 870 111. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz