Recenze, diskuze a zkušenosti s Goji - Kustovnice čínská 1 kg

Goji - Kustovnice čínská 1 kg je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Organic way Goji - Kustovnice čínská 1 kg

Goji Kustovnici čínskou užívám pravidelně každý den. Nepozoruji na sobě nějaké vyditelné účinky co se týče těla, ale nutno dodat, že jsem letos přes zimní období neměla ani rýmu. A to na to, že pracuji neustále mezi lidmi a dětmi, kde stále někdo kašle a smrká, je to zázrak. Myslím si, že na imunitu působí dobře, budu užívat i nadále.

Jsem velmi spokojená s Goji. Působí dobře na trávení i hubnutí.

Já a všichni moji klienti, kteří Goji kustovnici čínskou používají jako detox organismu od těžkých kovů, jsme s produktem velice spokojeni.

Goji - Kustovnici čínskou jsem u vás zakoupila minule 2 kg a tento týden zas další 1 kg. Jíme to celá rodina a musím říci, že jsme s ní nadmíru spokojeni. Díky blahodárným vitamínům nejsme nemocní, takže opravdu na posílení imunity perfektní, zcela doporučuji.

6. září 2016 80%

spokojenost

Pro chuť skvělá, dobře baleno
Proti je třeba vysypat do větratelné nádoby, jinak se v pytli zapaří

Ester, 30. srpen 2016 100%

s kustovnicí jsem spokojená .Již 3 roky jsem nemocná (Systemový Lupus erythomatodes) a užívám z důvodu malého počtu krvinek anemie a špatné imunity díky dlouhodobé léčbě imunosupresivy chytim uplně vše a od té doby co jsem začla kustovnici užívat tak se mi radikálně zlepšily krevní testy.

Eva N., 22. srpen 2016 100%

Spokojenost

Pro Dobrá chuť, lepší trávení, příliv energie..

Radoˇnová Hana, 25. červenec 2016 90%

Je velmi zdravá Jeden člen má léčenou rak.tlustého střeva a vešlmi mu pomáhá.

Pro JE VELMI PROSPĚŠNÁ PRO ZDRAVÍ.

21. červenec 2016 90%

Na chuť si musím zvyknout.

15. červenec 2016 100%

zatím nejlepší kustovnice, kterou jsem kdy za poslední tři roky koupila

Pro zatím nejlepší kustovnice, kterou jsem kdy za poslední tři roky koupila
Proti nic

23. květen 2016 70%

Nedá se toho sníst moc naráz. Stačí jen pár gramů a má toho člověk plný zuby..

Pro je to zdravé, jakžtakž chutné a podporuje to hubnutí

9. květen 2016 100%

velmi mi pomohla při oslabené imunitě

Pro velmi mi pomohla při oslaené imunitě

6. květen 2016 100%

Nechci hodnotit, dostala jsem, co jsem chtěla, jsem spokojená.

1. květen 2016 100%

doporučuji

Pro kvalita, zdraví
Proti nic

20. duben 2016 90%

Jsem zvědavá, zda se časem budu moci přidat k pozitivním recenzím ostatních uživatelů. Přidávám do jogurtu, jíme i suché plody /předem oplachuji vzhledem k síření/, několik bobulí přidávám i do konvičky s čajem - tyto jsou moc dobré. Už dříve jsem zakoupila tento produkt v jiném obchodě. Zdá se mi, že Váš produkt je vizuálně na tom lépe - jak barvou i velikostí plodů.

Pro Zatím užívám příliš krátkou dobu, nemohu hodnotit vliv na zdraví.
Proti xxxxxxx

Eva Drábková, 18. duben 2016 50%

zatím nevím, ale má alespoň vitamíny, když už mi nepomůže na hubnutí..

Zdena Dolská, 2. duben 2016 100%

několikátá objednávka naprostá spokojenost kvalita snížení hladiny cukru u diabetu typu II. chuťově velmi dobrá

Pro kvalita zdraví

Ivana, 1. duben 2016 100%

doporučuji

EVKAS, 30. březen 2016 100%

Jedná se o velmi zdravý doplněk stravy. Člověk se cítí dobře, snižuje únavu.

Pro podporuje činnost trávicího systému

Vladimíra Fikarová, 24. březen 2016 100%

silný antioxidant a bohatý zdroj vitamínů a stopových prvků, čistě přírodní produkt, velice chutný

Pro přírodní produkt
Strana: 1 2 3 4 ... 32
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací