Recenze, diskuze a zkušenosti s Detoxikační náplasti BioMagick 14 ks

Detoxikační náplasti BioMagick 14 ks je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Adiel Detoxikační náplasti BioMagick 14 ks

Kniha Vaříme podle herbáře - objednávala jsem na základě pořadu v televizi. Recepty jsem hledala na internetu, ale protože jsem starší generace a milovník knih, volila jsem tuto variantu. Detoxikační náplasti BioMagick - objednávala jsem si je již po třetí. Vzhledem k tomu, že jsem onkologický pacient, v současné době vyléčený, ale přesto "zanešený" cemií, volím různé druhy detoxikace. Tato mi vyhovuje - trápí mě "těžké nohy" a po několika dnech používání náplastí cítím úlevu. Určitě si je objednám znovu.

Detoxikační náplasti jsem kupovala pro manžela. Každý den  jsem mu to nalepovala na chodidla a vím, že pocítil úlevu.

Detoxikační náplasti na plosky jsem aplikovala po několikáté, vždy jsem spokojena. Mám stále chladné nohy a po použití náplastí se to výrazně zlepší. Další efekt vidím v oblasti trávení a v oblasti přílivu energie. Děkuji.

Zdenka Pauchlá, 6. červenec 2016 100%

Spokojenost

29. červen 2016 100%

není to žádné placebo, pozitivní účinky se dostavily

Pro nemám křeče v nohou, více energie

danatoma, 10. duben 2016 100%

Zakoupila jsem dvě balení a doporučuji všem. Po 7 dnech (jedno balení), jsou polštářky ráno pořád tmavé. Po první noci jsem se zhrozila, protože polštářky byly černo-černé a byly hodně cítit. Po týdnu jsou sice pořád ještě tmavé, ale už spíš tmavě šedé. Určitě jsem pocítila zlepšení nálady - jsem méně unavená. Produkt je cenově velmi přijatelný v porovnání s jinými obchody. Zakoupila jsem v tomto obchodě i proto, že popis je velmi podrobný. Detoxikaci organismu tímto způsobem považuji za nejlepší způsob - žádné zatěžování pilulkami a detox probíhá přes noc a tedy ničím neruší, ani neomezuje denní aktivity.

Pro Detoxikaxe bez toho, že by se zatěžovalo tělo braním prášků Už po 3 dnech je cítit zlepšení - mizí únava, slabost...

7. duben 2016 50%

Příště možná budu více zvažovat podobné nákupy. Bolely mě plosky nohou a to se nezměnilo.

Pro Ještě nevím jak se detoxikace projeví, užívám týden a dále pokračovat nebudu.
Proti Po rozpuštění účinných látek velmi zapáchá, čímž načichlo i ložní prádlo a peřiny.

31. březen 2016 100%

viz. kolonka "pro".

Pro jednoduché použití četl jsem recenze

mamka, 23. prosinec 2015 70%

Měla jsem přestavu o větší účinnosti

Pro zatím výsledek se nedostavil

Utinka, 23. červen 2015 100%

Myslím že to stálo za vyzkoušení. Na podzim zopakuji.

Pro Chtěla jsem to zkusit. Je to celkem příjemné a zdá se mi že nohy při delším stání tolik nebolí.

26. květen 2015 100%

Oproti jiným náplastem, např. KINOKI jsou tyto kvalitnější, mají silnější účinek. Opravdu zlepšují spánek, snižují potivost nohou. Na zlepšení stavu ledvin bude asi ještě třeba kúru zopakovat.

Pro Kvalitní provedení náplasti - po odlepenínezůstávají zbytky na noze.
Proti Po sundání náplasti se nemají nohy mýt mýdlem, aby účinné látky ještě působily během dne. Nohy jsou pak trochu cítit, asi jako ichtiolová mast.

Nada Filiacova, 22. květen 2015 100%

Snazila som sa najst dobry produkt na detox, a energiu. trapila ma neustala unava Nemozem si vynachvalit tento produkt.

Pro Uzasne uz po prvom pouziti. Mala som problem so spankom uz tak pol roka, hned prvu noc som prespala ako babatko. Som nadsena, citim sa plna energie. Bomba. Boli sme na celodennej ture, normalne odpadam po hodine. Cely den...a ja vecer este v pohode domacnost, deti.....uzasne. Objednam si to znovu Moc moc moc dakujem

lJUBA, 2. březen 2015 100%

NAPLASTI JSEM OBJEDNALA POPRVE A JSEM S NIMA SPOKOJENA PLNILY SVUJ UČEL AKORAT V MEM PŘIPADĚ 7 DNÍ DETOXIKACE BYLO MALO. OBJEDNAM SI DALŠI. I PO TĚCH 7 DNECH JSEM SE CITILA LEPE.. PO CELOU DOBU UŽIVANÍ NAPLASTI BYLY ČERNE A O TOM PACHU ANI NEMLUVIM :)

Pro NAPLASTI JSEM OBJEDNALA POPRVE A JSEM S NIMA SPOKOJENA SPLNILY SVUJ UČEL.

18. leden 2015 80%

doporučila bych tento produkt ostatním, už jsem ho používala i dříve a zase jsem se k němu vrátila

8. červenec 2014 80%

Náplasti používám pravidelně, cca 4x ročně, jako součást čistící kúry. Mohu doporučit.

16. červen 2014 80%

Detoxikační náplasti jsem chtěla hlavně vyzkoušet. Cítila jsem se hrozně unavená a při hledání příčin únavy jsem na náplasti narazila na internetu. Zatím jsem je ale použila jen třikrát. Důvod je ten, že se ráno těžko sundávají a nemám moc času se s tím zabývat. Dokonce jsem lepidlo musela odstraňovat z nohou technickým benzínem, jinak se mě na nohy lepily papuče:-). Myslím, že náplasti fungují. Doporučila bych je ostatním.

Pro chtěla jsem náplasti vyzkoušet
Proti těžko se odlepují a lepidlo zůstává na kůži

Knotková Marie, 3. květen 2014 90%

zatím je užívám,tak nevím

J. K., 4. duben 2014 50%

Po použití 3 balení detoxikačních náplastí jsou polštářky stále černé. Nevím, jestli při dalším zakoupení a užití těchto náplastí se budou stále takto zbarvovat černě ? Co si mám o tom myslet, že moje tělo je stále plné škodlivin ?

Proti Měl by být polštářek a nálepka jako jedna součást v obalu navzájem spojená. Lépe by držely a neodlepovaly by se.

27. únor 2014 70%

Chtěla jsem jej vyzkoušet

Marta, 23. leden 2014 90%

Doporučuji ostatním

Pro ano Zatím tento produkt používám 3 dny
Strana: 1 2 3
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací