Recenze, diskuze a zkušenosti s Cemio Kamzík kolagen na klouby 60 kapslí

Cemio Kamzík kolagen na klouby 60 kapslí je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Cemio Cemio Kamzík kolagen na klouby 60 kapslí

1. únor 2016 90%

Celková spokojenost, beru jej pravidelně

brovi, 16. leden 2016 70%

neúčinkuje, stejně jako ostatní

Pro bere se jen 1 tbl denně, dobře se polyká

Sindy, 21. prosinec 2015 100%

výborný přípravek na klouby doporučuji

Pro malé tobolky dobře se polykají

Bohumír Mžík, 5. prosinec 2015 90%

dostupná cena za dobrý produkt.

Pro obsahuje kolagen obou typů i vitamin C
Proti nic

Jolana, 11. září 2015 100%

Urcite doporucuji vsem co maji problemy s klouby.

Pro Myslim, ze jak pisi v reklame, tak i je ucinny.

20. srpen 2015 80%

Užívám tento produkt krátce, nemohu objektivně hodnotit.

Jan Kudláč, 2. červenec 2015 80%

přípravek užívám jako prevenci velmi krátká doba na hodnocení

Pro zatím přestaly bolesti kolen ale užívám přípravek krátkou dobu
Proti nic

23. leden 2015 100%

Jsem s produktem spokojený

Pro Jsem spokojený

dr.josef Huťka, 23. leden 2015 10%

doporučuji

Pro účinný
Proti nevím

Jan a Jen, 1. leden 2015 90%

Švýcarská kvalita nepotřebuje reklamu Účinek na klouby je prokazatelný a výrazný Jednoduché užívání kapsulí Doporučuji ANO - recenze je objektivní, více důvěryhodná, každý uživatel přidá kus pravdy na rozdíl od reklamy obchodního marketingu ve veřejných médiích PŘÍŠTÍ NÁKUP - obecně vždy platí úvaha o posouzení poměru ceny a kvality

Pro Levný, kvalitní, konkurenční
Proti -

11. říjen 2014 100%

Maxispokojenost

Martin, 3. říjen 2014 100%

problémy s koleny

Pro pro klouby to nejlepší
Proti nic

2. září 2014 80%

chtěla jsem vyzkoušet tento přípravek.Dříve jsem užívala různé přípravky na klouby,tak jsem zvědavá,jak bude tento přípravek reagovat. V současné době byla pro nákup tohoto přípravku cena .

Pro dobře se užívá,kapsle jsou malé
Proti nevím

1. září 2014 90%

Produkt Cemio Kamzík mi doporučil známý, používám ho druhým rokem a cítím, že pomáhá.

Petr Koblížek, 16. srpen 2014 100%

Produkt jsem si vybral na doporučení kamaráda.

Pro Celkem velké zlepšení pohyblivosti kolena.

22. červen 2014 100%

užívám krátce, mohu se vyjádřit nejdříve po 2 měsících

Vladimír Hofírek, 7. červen 2014 100%

Měl jsem silné bolesti v ramenou.Kamzík téměř okamžitě zabral a od té doby mám klid.Beru již třetí Balení a jsem naprosto spokojen!

Pro Naprostá spokojenost,pomáhá perfektně.

4. červen 2014 100%

Pomohl mi od bolesti kloubů a patní ostruhy.

1. únor 2014 100%

Je to krátká doba na hodnocení výsledků.

hedvika, 27. prosinec 2013 100%

zatim ho mam chvily tak nevim jak bude ucinkovat to poznam az za mesic

Pro od znamych jsem se dovedela ze je lepsi nez condro na klouby
Proti nemam nic
Strana: 1 2 3 4 5
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 2 755 000 zásilek...
Výdejna s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 7-22 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací