Iswari > Bio Chia 200g > Recenze (54)

Recenze, diskuze a zkušenosti s Bio Chia 200g

Bio Chia 200g je našimi zákazníky prověřený a vyzkoušený produkt. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.





 

Zde najdete informace a možnost objednání přípravku Iswari Bio Chia 200g

14. prosinec 2015 100%

Přítelkyně je spokojená, pravděpodobně chia semínka splňují, vše, co mají splňovat :-)

19. září 2015 100%

Působí přesně tak jak je v návodu

24. červen 2015 100%

Doporučuji, účinky zatím ověřuji.

5. červen 2015 100%

tento produkt jsem vyzkoušela předem od známé a ta mi doporučila, kde objednat.

Pro je to skutečně super potravina

Jarmila Volejníková, 15. květen 2015 100%

Pravidelně užívám denně jako gel ve vodě. Pozoruji menší únavu po nemoci a operaci s následnou chemoterapií

Pro propagace chio semínek na internetu

3. květen 2015 100%

chutove nic moc ale do jogurtu dobre.doporucila bych

Paty, 1. květen 2015 100%

Spokojenost

Pro Uzavíratelné balení

Dana, 27. duben 2015 80%

budu nakupovat jinde

Pro zdravé
Proti předražený

27. březen 2015 100%

Doporučuji!

Eva, 1. březen 2015 100%

Zkušenosti jsem neměla a semínka mě mile překvapily. Dávám si je do mléka, což mně vyhovuje a velice chutná. O produktu jsem se dočetla na vašich stránkách a nezklamalo mě to. Vřele je doporučuji svým známým.

Pro cítím se skvěle, jsem taková svěží a bez únavy.
Proti nic mě nenapadá

Marjaa, 13. únor 2015 100%

Ekonomické balení. Výborné zboží.

1. únor 2015 100%

velká spokojenost

Pro zdravé, dobře stravitelné.

nousko, 25. leden 2015 100%

splnilo očekávání

Pro super

D. Lehnertová, 27. prosinec 2014 100%

PRODUKT JE KVALITNÍ, DODÁVÁ ENERGII. produkt každému doporučuji.

Pro DOBRÉ PRO ZDRAVÍ,, DODÁVÁ ENERGII

15. listopad 2014 100%

chia znižujú tlak, takže max dve polievkové lyžice denne. Sú však veľmi zdravé, konzumujem ich pravidelne.

13. říjen 2014 90%

produkt mne zaujal

6. říjen 2014 100%

Zatím nemohu moc hodnotit,beru jen krátce,ale doporučuji všem co se zajímají o zdravé produkty

2. červenec 2014 100%

Protože jsem o tom četla a chci to vyskoušet jestli potom se budu cítit lepe.Děkuji.

Ludmila Richterová, 12. červen 2014 10%

zatím ho užívám jenom týden a to je na hodnocení velmi krátká doba

6. leden 2014 100%

Používám běžně, chtěla jsem vyzkoušet jiného dodavatele.

Strana: 1 2 3
 
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací