Knihy o zdraví > Knihy > Jak přežít dobu jedovou? (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.)
  Knihy

Jak přežít dobu jedovou? (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.)


Kód výrobku:
z4472
Dodání:
zítra u vás


Cena: 210 Kč

Doprava ZDARMA se službou KupNajisto se 14denní splatností. Blesková doba dodání.


Jak přežít dobu jedovou? (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.) 100 100 2 210 In stock
Popis

Kniha Jak přežít dobu jedovou? shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním životě chránit před rozšířenými civilizačními nemocemi.

Tato kniha chce napovědět a poradit těm, kteří si již uvědomili, že nelze spoléhat pouze na lékařskou péči a opatření ministerstev zdravotnictví, zemědělství a dalších orgánů a institucí. Těm, kdo berou zodpovědnost za svoje zdraví především do vlastních rukou, kniha nabízí možnosti, které nevyžadují žádné investice ani prostředky z fondů Evropské unie.

Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. má dlouholeté zkušenosti z pedagogické práce na Univerzitě Karlově. Zároveň byla řešitelkou a spoluřešitelkou sedmi grantových projektů zabývajících se mechanismy vzniku patofyziologických změn u hematologických onemocnění, schizofrenie, Alzheimerovy nemoci a autismu. Věnuje se též intenzivně vědecko-populární publicistice se zaměřením na biomedicínu.

Úryvek z úvodu:

V předchozích knížkách ( Doba jedová a Doba jedová 2) jsme věnovali velkou pozornost glutamátu a aspartamu. To jsou nejčastěji používaná ochucovadla, zvýrazňovače chuti, bez kterých se výroba potravin a nápojů v současné době zřejmě neobejde. Jsou nebezpečné tím, že nás zdravotnické a bezpečnostní instituce neustále přesvědčují o jejich neškodnosti. Tyto jedy obsahuje nejen velké množství potravinářských výrobků, jsou i v lécích a v některých vakcínách. Aspartam je přítomen ve více než 6000 druzích potravin, nápojů a cukrovinek, obsahuje ho na 500 farmaceutických výrobků. Nabízí se nám zejména v tzv. produktech bez cukru, doporučovaných pro redukci váhy a diabetikům. Ročně se ho ve světě vyrobí 15 422 410 kg.

Jedná se bohužel o látky s imunoexcitotoxickými účinky. Poškozují nevratně imunitní systém a nervovou soustavu, především mozek. Mohlo by se zdát, že tíha vědeckých argumentů přiměje Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), společný orgán organizace pro výživu a zemědělství (FAO) a WHO pro vytváření mezinárodních standardů potravin (JECFA), americký Úřad pro kontrolu potravin a léků (FDA), Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), Evropský parlament a Evropskou komisi i jejich agentury, jako jsou Evropská léková agentura (EMA), Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a další zodpovědné organizace, úřady a instituce k naprostému zákazu těchto látek. Není tomu tak a i naše zkušenosti jsou úsměvnou ukázkou toho, jak autority obhajují jejich zdravotní nezávadnost.

Počet stran: 358

Rozměry: 135 x 200 mm

Vazba: brožovaná

Další sdělení
Produkt je zařazen také v sekcích:
Informace o značce Knihy

Pod značkou KNIHY naleznete všechny knihy, které máme v nabídce.

Další produkty značky Knihy
Novinky emailem

Zadejte svůj e-mail pro zasílání informací o nových produktech a slevách.

prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
OBSAH KOŠÍKU
položek: 0
celková cena:
zobrazit košík
Naše internetové obchody doručily svým zákazníkům již více než 3 030 000 zásilek...
Výdejní místo s Prodejnou v Praze | Tým Prozdravi.cz | Mapa stránek | Pomáháme | Ochrana os. údajů | Dárkové poukazy © 2016, VIVANTIS a.s.
Prozdravi.cz Jsme držiteli certifikátu APEK Jsme držiteli kodexu terminologie lhůt dodání Kvalita obchodu ověřena zákazníky shop roku krása-zdraví Certifikát kvality Zelená firma Ocenění Pharma Activ
Objednávky přijímáme Po-Pá 8-20 hod., So-Ne 10-18 hod. i po telefonu na číslech 468 006 311. Vaše dotazy a připomínky posílejte na emailovou adresu info@prozdravi.cz
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací