Jáhlový pudink s morušemi

  • 120 g jáhel
  • 50 g strouhaného kokosu
  • 0,5 l mandlového mléka
  • 3 lžíce javorového nebo rýžového sirupu
  • 2 dcl vody
  • 200 g moruší
  • Olej z vlašských ořechů

 

Jáhly propláchneme teplou vodou a dáme vařit s mandlovým mlékem přibližně 15 až 20 minut, dokud nezvětší objem a nejsou úplně měkké. Vmícháme strouhaný kokos a javorový nebo rýžový sirup a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Před podáváním promícháme a přidáme moruši. Na závěr můžeme přidat trochu oleje z vlašských ořechů. Pochutnejte si na této vitamínové a minerální bombě.

Autorka receptu Silvia Horecká.

Žádné produkty

Je nám líto, ale momentálně tu nejsou produkty

Přejít na úvodní stránku

Proč tu nejsou žádné produkty?

Filtrace