Jáhlový pudink s morušemi
- 120 g jáhel
- 50 g strouhaného kokosu
- 0,5 l mandlového mléka
- 3 lžíce javorového nebo rýžového sirupu
- 2 dcl vody
- 200 g moruší
- Olej z vlašských ořechů
Jáhly propláchneme teplou vodou a dáme vařit s mandlovým mlékem přibližně 15 až 20 minut, dokud nezvětší objem a nejsou úplně měkké. Vmícháme strouhaný kokos a javorový nebo rýžový sirup a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Před podáváním promícháme a přidáme moruši. Na závěr můžeme přidat trochu oleje z vlašských ořechů. Pochutnejte si na této vitamínové a minerální bombě.
Autorka receptu Silvia Horecká.
Proč tu nejsou žádné produkty?
Došlo k vyprodání produktů
Připravujeme pro vás novou nabídku
Zvoleným filtrům neodpovídají produkty